Domaine Le Temps retrouve van Michael Georget uit Piemont des Alberes, Roussillon.

Michael bewerkt zijn wijngaarden volledig volgens biodynamische principes. Hij heeft ook een aardige verzameling van ook oude landbouw werktuigen die hij samen met zijn paard Goliath gebruikt om zijn wijngaarden te bewerken. Alles gebeurt dus zoveel als mogelijk met de hand en paard en ook bij het maken van al zijn wijnen gebruikt hij geen enkele toevoeging zoals sulfiet.

De Wijnen

Macabeu, witte wijn gemaakt van 100% macabeu [oude stokken], vergist op cuve en opgevoed op eikenhouten vaten. Geen toegevoegde sulfieten.

Grenache Gris, witte wijn gemaakt van 100% grenache gris [oude stokken], vergist en opgevoed op eikenhouten vaten. Geen toegevoegde sulfieten.

Rose, rose wijn gemaakt [saignee] van carignan en grenache, vergist en opgevoed op eikenhouten vaten. Geen toegevoegde sulfieten.

Carignan, rode wijn van 100% carignan [oude stokken] vergist en opgevoed op eikenhouten vaten. Geen toegevoegde sulfieten.