Domaine Le Mazel van Gerald en Jocelyne Oustric uit Valvignieres, Ardeche, Rhone.

Gerald maakt na geinspireerd te zijn door en in de leer te zijn geweest bij Marcel la Pierre [de Grootvader van de vin naturel] sinds 1997 al zijn wijn zonder enige toevoeging zoals sulfiet.
Nu is Gerald ook een inspiratie bron en leermeester voor jonge wijnmakers in de Ardeche die ook natuurlijke wijn willen maken. Gerald wordt dan ook gezien als een van de pioniers van de vin naturel beweging. Hij runt het oude familie domein samen met zijn zus Jocelyne.

De Wijnen

Cuvee Charbonnieres, witte wijn gemaakt van 100% chardonnay, vergisting van 24 mnd op zijn eigen sediment en opvoeding van 18 mnd op oude barriques. Geen toegevoegde sulfieten.

Cuvee Mias, witte wijn gemaakt van 100% viognier, vergisting van 30 mnd op zijn eigen sediment en opvoeding van 24 mnd op oude barriques. Geen toegevoegde sulfieten.

Cuvee C`est important, rode wijn van 100% portan, vergisting van 12 mnd op zijn eigen sediment en opvoeding van 12 mnd op oude barriques. Geen toegevoegde sulfieten.

Cuvee Raoul, rode wijn van 100% carignan, vergisting van 18 mnd op zijn eigen sediment en opvoeding van 12 mnd op oude barriques. Geen toegevoegde sulfieten.